Αρχική Εταιρεία Νέα Επικοινωνία

210 2923502-210 2513467 (10:00-17:00 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ)

ΑρχικήΠολιτική Αποστολής/Επιστροφής

Πολιτική Αποστολής/Επιστροφής

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με την Γενική Ταχυδρομική  εξασφαλίζοντας έτσι προνομιακές χρεώσεις για τους αγοραστές και ασφαλή μεταφορά των προϊόντων. Ο χρόνος που απαιτείται για να φτάσει ένα προϊόν στα χέρια του αγοραστή είναι μία(1) εώς τρείς (3) εργάσιμες μέρες (συμπεριλαμβάνεται και το Σάββατο).Tο κόστος αποστολής ενός προϊόντος στο εσωτερικό της χώρας με αντικαταβολή,ανερχεται στα 4,9 ευρω. Όταν η αγορά του προϊόντος ή των προϊόντων είναι μεγαλύτερη από 50 ευρώ τότε η αποστολή είναι δωρεάν.

 

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ

-Το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 14 €. 

-Όλες οι αποστολές στέλνονται με την Γενική Ταχυδρομική

-Η παραγγελία θα πρέπει να έχει εξοφληθεί με έμβασμα,σε 'εναν απο τους λογαριασμούς μας

-H παράδοση της παραγγελίας θα πραγματοποιείται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών. (στις δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να καθυστερεί 1 έως 2 ημέρες παραπάνω).

 

Παραλάβή από το κατάστημα
Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα (δωρεάν παραλαβή) στo Γαλάτσι(Λ.Βεικου 15-17).Σε αυτή την περίπτωση και ΜΟΝΟ εφόσον επιλέξετε να πληρώσετε με Αντικαταβολή - δηλ. κατά την παραλαβή των προϊόντων, γίνεται η κράτηση της παραγγελίας σας στο κατάστημα μας για (3) εργάσιμές μέρες.Η κράτηση θα γίνεται μέσω τηλεφωνικής συνεννόησης με εμάς,στο τηλέφωνο επικοινωνιάς.

 

 

Α. Επιστροφή προϊόντος από μέρους του πελάτη και αντικατάστασή του με άλλο.
Το apparel4you.gr  θέλοντας να εξασφαλίσει την ομαλή και σίγουρη αγορά ενός προϊόντος από τον αγοραστή, δίνει τη δυνατότητα επιστροφής και αντικατάστασής του από άλλο ή από το ίδιο σε διαφορετικό μέγεθος, εάν είναι διαθέσιμο. Η αντικατάσταση του προϊόντος θα γίνεται δεκτή μόνο στην περίπτωση που αυτό είναι στην αρχική-εργοστασιακή του κατάσταση. Το αίτημα για αντικατάσταση ενός προϊόντος θα πρέπει να γίνει μέσα σε  (14) ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του, τηλεφωνικά (2102923502) ή μέσω mail (info@apparel4you.gr). Αφού γίνει η συνεννόηση με το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας θα μπορεί ο πελάτης να επιλέξει ένα άλλο προϊόν από τη σελίδα του apparel4you.gr.  Σε αυτή την περίπτωση το κόστος μεταφοράς του προϊόντος βαρύνει τον πελάτη . Εάν το κόστος του αρχικού προϊόντος και της μεταφοράς ξεπερνά το κόστος του προϊόντος με το οποίο αντικαθίσταται τότε το επιπλέον ποσό επιστρέφεται κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία . Η επιστροφή του αρχικού προϊόντος θα γίνεται με την Γενική Ταχυδρομική. Το νέο προϊόν θα βρίσκεται μέσα σε τρείς(3) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία που η εταιρεία θα παραλάβει το επιστρεφόμενο προϊόν. Να σημειωθεί ότι τα παραπάνω ισχύουν και στην περίπτωση που ο πελάτης δεν επιβαρύνθηκε τα έξοδα αποστολής, λόγω του γεγονότος ότι η αρχική παραγγελία ξεπερνούσε τα 50 ευρώ. Για όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή του προς αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Απ. Λιανικής κ.ο.κ) και πλήρη την συσκευασία του.
 
*Τονίζεται οτι για λόγους υγιεινής δεν πραγματοποιείται αλλαγή/επιστροφή στις εξής κατηγορίες : εσώρουχα και κάλτσες.
 
 
 
 
Β. Επιστροφή προϊόντος λόγω λάθους του apparel4you.gr
Σε περίπτωση λανθασμένης αποστολής προϊόντος,το apparel4you.gr αναλαμβάνει πλήρως την αντικατάσταση και αποστολή του σωστού προϊόντος στον αγοραστή, καλύπτοντας εξ ολοκλήρου το κόστος αποστολής του, με την προϋπόθεση ότι το προϊόν θα επιστραφεί στην αρχική-εργοστασιακή του κατάσταση. Το αίτημα αντικατάστασης θα πρέπει να γίνει σε 3 ημέρες από την παραλαβή του λανθασμένου προϊόντος και αφού προηγηθεί επικοινωνία, τηλεφωνική  (2102923502)ή μέσω mail (info@apparel4you.gr), από την μεριά του αγοραστή με την εταιρία. Για όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή, του προς αντικατάσταση προϊόντος, θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Απ. Λιανικής κ.ο.κ) και πλήρη την συσκευασία του.

Γ. Επιστροφή προϊόντος με αντίστοιχη επιστροφή χρημάτων
To apparel4you.gr  θέλοντας να παρέχει το καλύτερο στον αγοραστή, δίνει τη δυνατότητα επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την επιστροφή του προϊόντος. Η αντικατάσταση του προϊόντος θα γίνεται δεκτή μόνο στην περίπτωση που αυτό είναι στην αρχική-εργοστασιακή του κατάσταση. Το αίτημα για αντικατάσταση ενός προϊόντος θα πρέπει να γίνει μέσα σε  (14) ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του τηλεφωνικά (2102923502) ή μέσω mail (info@apparel4you.gr). Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται μέσα σε πέντε (5) εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρεία μας. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος μεταφοράς(3,5€) του προϊόντος βαρύνει τον πελάτη.Να σημειωθεί ότι τα παραπάνω ισχύουν και στην περίπτωση που ο πελάτης δεν επιβαρύνθηκε τα έξοδα αποστολής λόγω του γεγονότος ότι η αρχική παραγγελία ξεπερνούσε τα 70 ευρώ. Για όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή του προς αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Απ. Λιανικής κ.ο.κ) και πλήρη την συσκευασία του.
 
Δυνατότητες που σας προσφέρουμε
Το κόστος των μεταφορίκων για τις επιστροφές και αλλαγές είναι με χρέωση δική σας, αν δεν εχετε επαγγελματικό κωδικο το κόστος για εσάς είναι υψηλό. Για να μειώσουμε το χρηματικό σας κόστος , θα το στέλνετε με "χρέωση παραλήπτη"  με την Γενική Ταχυδρομική και στην  αντικαταστάση της παραγγελίας θα υπάρχει "χρέωση μεταφορικών επιστροφής" αξίας 5,5€.