Αρχική Εταιρεία Νέα Επικοινωνία

210 2923502-210 2513467 (10:00-17:00 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ)

ΑρχικήΌροι χρήσης

Όροι χρήσης

'Οροι χρήσης 

 Οι ακόλουθοι Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης αφορούν στις σχέσεις της επιχείρησης με τους πελάτες της και τους χρήστες του παρόντος διαδικτυακού τόπου.
Tο apparel4you.gr παραχωρεί στους επισκέπτες το δικαίωμα περιήγησης στον ιστότοπο και της χρήσης των υπηρεσιών που παρέχονται. Αυτή η παραχώρηση υπόκειται στον ακόλουθο περιορισμό:
 
 Απαγορεύεται ρητά η αντιγραφή, αναδημοσίευση και κάθε είδους εκμετάλλευση των στοιχείων της ιστοσελίδας όπως αναφέρεται και στη παράγραφο περί πνευματικής ιδιοκτησίας, στην δήλωση πολιτικής προστασίας της, καθώς και η οποιαδήποτε τροποποίηση των όσων αναφέρονται ή παρουσιάζονται.
 
To apparel4you.gr  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τα στοιχεία αυτά όπως επίσης και τους όρους χρήσης οι οποίοι τίθενται σε ισχύ αμέσως μετά την δημοσίευση τους. Εικόνες, κείμενα και τιμές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα όπως, τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης.Το apparel4you.gr δεν εγγυάται την ακρίβεια ή την πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή την αξιοπιστία κάθε άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα δικτυακό τόπο.
 

 
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του apparel4you.gr  διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.
 
Τέλος, έχετε δικαίωμα να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας υποβάλετε παρατηρήσεις σχόλια ή απορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας μέσω των διαθέσιμων τρόπων (Ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας, email ή τηλεφωνικά).